ГоловнаПолітика

Онлайн-трансляція засідання Ради

У порядку денному - призначення членів Вищої ради юстиції

Верховна Рада розгляне на пленарному засіданні призначення членів Вищої ради юстиції за своєю квотою.

Про це йдеться у порядку денному засідання парламенту.

Також заплановано розглянути законопроекти №0924 про встановлення кримінальної відповідальності за злочини проти журналістів і №1195 про визначення умов заборони на дострокове зняття депозитів.

Крім того розглядатиметься надання ветеранам війни додаткової щорічної 14-денної відпустки зі збереженням заробітної плати (законопроект №0932) та забезпечення учасників антитерористичної операції і їхніх дітей державною цільовою підтримкою для отримання професійно-технічної та вищої освіти (№2105).

Депутати також розглянуть законопроекти №1154 про введення інституту капеланів в установах Пенітенціарної служби та №2226 про звільнення від податку нерухомості релігійних організацій.

Планується також розглянути законопроект №2214 про надання гарантованого постачальника природного газу, яким є Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України", права відмовляти в укладенні договору на постачання природного газу споживачам, якщо проти них порушено справу про банкрутство.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко призначив членами Вищої ради юстиції Ігоря Бенедисюка, Миколу Гусака та Тетяну Малашенкову.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram