ГоловнаПолітика

Сюмар спрогнозувала відставку Чеботаря

Скандальний заступник голови МВС не повернеться на роботу після відпустки.

Сюмар спрогнозувала відставку Чеботаря
Сергей Чеботарь

Заступника міністра МВС Сергія Чеботаря, з яким пов'язаний скандал із нападом на журналістів, радше за все, звільнять після відпустки, заявила депутат від "Народного фронту" Вікторія Сюмар.

"Я розмовляла з Чеботарем, коли ця історія трапилася: це не моє, будинок не мій, цих людей ми не знаємо й інші речі. Як виявилося, це прямий його родич. І ці речі неприйнятні. Я також вважаю, що він повинен подати у відставку. Наскільки мені відомо, зараз Чеботар у відпустці. Але я думаю, що він з неї не повернеться на свою посаду", - заявила Сюмар в ефірі телеканалу ICTV.

Сюмар - один зі спікерів, які висловлюють позицію "Народного фронту". Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова призначено за квотою цієї фракції. Під час переговорів про формування уряду восени 2014 року Аваков відмовлявся працювати головою МВС, якщо Чеботаря не залишать його заступником.

Наприкінці квітня біля будинку під Києвом, який, як згодом з'ясувалося, належить доньці Сергія Чеботаря, напали на знімальну групу телеканалу ZIK. Як стверджують журналісти, нападниками виявилися зять Чеботаря Олег Поліщук і його бізнес-партнер Сергій Гаврилко. Сам Чеботар довго заперечував, що маєток належить його родині, але потім визнав, що будинок записано на доньку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram