ГоловнаПолітика

Пашинський звернувся до ГПУ через сюжет телеканалу "Інтер"

Нардеп вимагає вибачень

Пашинський звернувся до ГПУ через сюжет телеканалу "Інтер"
Фото: nfront.org.ua

Голова Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони, член фракції "Народний фронт" Сергій Пашинський звернувся до Генеральної прокуратури з проханням перевірити інформацію, поширену в ефірі телеканалу "Інтер" про його причетність до продажу заарештованого пального з підприємств Курченка.

Про це повідомляє прес-служба "Народного фронту".

"Я, як громадянин України, маю право на захист свого чесного імені та ділової репутації. Підкреслюю, що жодне слово щодо мого прізвища, яке було оприлюднено під час трансляції зазначених телепрограм, не відповідає дійсності", - сказав Пашинський.

При цьому народний депутат зазначив, що будь-яке повідомлення про злочин має ретельно перевірятися компетентними органами.

"Водночас, інформація має подаватися об'єктивно, базуючись на фактах. Замість цього телеканал "Інтер" вдався до класичних маніпуляцій, які застосовуються в інформаційних війнах олігархічних телеканалів проти їхніх політичних суперників", - передає прес-служба слова Пашинського.

На його думку, в разі підтвердження оприлюдненої інформації всіх винних осіб мають притягнути до кримінальної відповідальності.

"Інакше  телеканал "Інтер" має публічно попросити пробачення і спростувати недостовірну інформацію", - акцентував він.

"Журналісти мають чесно служити суспільству, а не виконувати брудні замовлення своїх власників і займатися телевізійним "кілерством", - резюмував голова комітету.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram