ГоловнаПолітика

Кличко відвідає США 24-28 квітня з робочим візитом

Мер Києва проведе низку зустрічей для залучення інвестицій в Київ і підтримки України

Кличко відвідає США 24-28 квітня з робочим візитом
Фото: www.dyvys.in

Мер Києва Віталій Кличко 24-28 квітня відвідає Сполучені Штати Америки.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

Зокрема в Нью-Йорку Кличко проведе зустріч з представниками Dragon Capital, на якій обговорить можливості співпраці з Києвом і залучення інвесторів до роботи Фонду розвитку столиці України. "Крім того, мер Києва зустрінеться з впливовими представниками української діаспори, які можуть лобіювати інтереси України та її столиці в Конгресі і Сенаті США", - йдеться в повідомленні.

Також Кличко відвідає Вашингтон, де проведе низку двосторонніх зустрічей з посадовими особами та візьме участь у деяких заходах. Заплановано зустріч із виконувачем обов'язків адміністратора Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) Альфонсо Ленхардтом.

Мер Києва також візьме участь у стратегічній сесії Atlantic Council (аналітичний центр, який займається питаннями міжнародних відносин, у тому числі міжнародної безпеки та економічного розвитку). Крім того, Кличко зустрінеться з представниками USUBC (американо-українська ділова рада), членами групи підтримки України в Сенаті США і головою корпорації приватних іноземних інвестицій (OPIC) Елізабет Літлфілд.

Також передбачено низку двосторонніх зустрічей, під час яких обговорюватимуть поточну ситуацію в Україні і можливість підтримки нашої країни з боку США.

Ще Кличко планує зустрітися з помічником Держсекретаря США у справах Європи та Євразії Вікторією Нуланд, помічником Держсекретаря США Чарльзом Ривкіном, впливовими сенаторами і конгресменами.

Нагадаємо, з 3 по 11 квітня Кличко перебував у відпустці за сімейними обставинами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram