ГоловнаПолітика

Викрадення Парубія та Пашинського планував Захарченко, - нардеп

Екс-глава МВС хотів "вислужитися перед новими господарями"

Викрадення Парубія та Пашинського планував Захарченко, - нардеп
Фото: Макс Требухов

Спецоперацію з викрадення народного депутата Сергія Пашинського і першого віце-спікера Андрія Парубія планував екс-глава МВС Віталій Захарченко.

Про це в бесіді LB.ua розповів Сергій Пашинський, коментуючи інформацію, що з'явилася напередодні у ЗМІ, про розроблений Росією план викрадення його і Парубія.

"Дійсно, за лінією наших спецслужб отримано таку інформацію - сьогодні вона в нас є. Понад те, за відомостями наших фахівців за цією спецоперацією стоїть колишній глава МВС Віталій Захарченко", - зазначив він.

Говорячи про роль

екс-глави МВС, Пашинський висловив упевненість, що, провівши операцію з викрадення його і Парубія, а також подальшої їх доставки в РФ для показового судового процесу, пов'язаного з подіями 2 травня 2014 року в Одесі, Захарченко таким чином "розраховував вислужитися перед своїми новими господарями".

Разом з тим, нардеп не сумнівається, "що вже дуже скоро всі ватажки колишнього режиму, разом з Януковичем і Захарченком, постануть перед справедливим українським судом і дадуть відповідь за все, що зробили".

Нагадаємо, за інформацією українських спецслужб на спецоперацію з викрадення Росія виділила 20 млн доларів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram