ГоловнаПолітика

Рада створила спецкомісію з питань майбутнього

Депутати звітуватимуть про свою діяльність що 6 місяців

Рада створила спецкомісію з питань майбутнього
Фото: Макс Левин

Верховна Рада створила тимчасову спеціальну комісію з питань майбутнього. За ухвалення проекту постанови №2219 проголосували 228 депутатів при мінімально необхідних 226.

Згідно з документом, головною метою комісії є вироблення та сприяння реалізації стратегії інноваційного розвитку України на основі державних і суспільних пріоритетів з урахуванням досягнень науки і техніки, оцінки їхнього впливу на гармонійний розвиток держави.

Терміном діяльності комісії визначено один рік, а за результатами своєї роботи що 6 місяців вона буде готувати звіт і оголошувати його на засіданні парламенту.

Головою комісії призначено Олексія Скрипника (фракція "Самопоміч"), а заступником голови - Сергія Таруту (позафракційний).

Також до складу комісії увійшли Віктор Вовк, Віктор Галасюк (фракція Радикальної партії Олега Ляшка), Вікторія Войціцька ("Самопоміч"), Лілія Гриневич, Георгій Логвинський ("Народний фронт"), Олександр Домбровський, Світлана Заліщук, Олексій Мушак (Блок Петра Порошенка) та Іван Кириленко (ВО "Батьківщина").

Нагадаємо, 10 квітня Рада створила робочу групу для розслідування корупції в Кабміні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram