ГоловнаПолітика

Матеріали справи Тимошенко знайшлися в мішках Печерського РВВС

Мустафа Найєм бачив частину знайдених документів

Матеріали справи Тимошенко знайшлися в мішках Печерського РВВС
Фото: EPA/UPG

Матеріали кримінальних проваджень щодо Юлії Тимошенко знайшлися у Печерському районному відділенні МВС у Києві. Мішки з матеріалами лежали там більш ніж рік після вилучення документів у "Правого сектору".

Про це у своєму фейсбуці написав нардеп Мустафа Найєм.

"Знайдено матеріали справи Юлії Тимошенко. Генеральній прокуратурі та МВС знадобилося п'ять днів спільних пошуків, щоби з'ясувати, куди поділися документи після того, як представники Правого сектору вилучили їх із будинку екс-генпрокурора Віктора Пшонки. Виявилося, що весь цей час мішки з матеріалами були в Печерському районному відділенні МВС у Києві, куди їх доставили після виселення Правого сектору з готелю "Дніпро", - написав Найєм.

Депутат бачив частину знайдених документів. Він упевнений, що за ними можна відновити практично всіх осіб, причетних до фальсифікації кримінальної справи проти лідера "Батьківщини".

Нагадаємо, генпрокурор Віктор Шокін повідомив в інтерв'ю LB.ua про службове розслідування в ГПУ за фактом зникнення документів кримінальних проваджень щодо Юлії Тимошенко.

Після цього нардеп Мустафа Найєм припустив, що матеріали кримінальних проваджень щодо Юлії Тимошенко утримує "Правий сектор".

Прес-секретар партії "Правий сектор" Артем Скоропадський у відповідь повідомив, що матеріали вилучило МВС під час виселення ПС із готелю "Дніпро" у березні 2014 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram