ГоловнаПолітика

Аброськін змінив начальника Мар'їнського райвідділу міліції

Т.в.о. начальника цього підрозділу не впорався з поставленими завданнями

Аброськін змінив начальника Мар'їнського райвідділу міліції
Вячеслав Аброськин
Фото: mvs.gov.ua

Начальник Головного управління МВС України у Донецькій області В'ячеслав Аброськін звільнив т.в.о. начальника Мар'їнського районного відділу міліції Дмитра Верецуна з обійманої ним посади.

Про це Аброськін повідомив у Фейсбуці.

"Прийняв рішення про зміну начальника Мар'їнського районного відділу міліції. Вже колишній тимчасовий виконувач обов'язків начальника цього підрозділу підполковник міліції Дмитро Верецун не впорався з поставленими завданнями. Я не побачив якісних змін у роботі райвідділу. Місцеві правоохоронці не готові протистояти злочинним проявам в умовах АТО, хоча Мар'їнка знаходиться поряд із фронтом. Також не вирішено питання організації робочих місць співробітників райвідділу", - написав Аброськін.

Він повідомив, що вже представив особовому складу підрозділу нового виконувача обов'язків - підполковника міліції Андрія Лещенка.

Фото: mvs.gov.ua

"Він має солідний досвід роботи у системі внутрішніх справ, міліціонер з Донецька, не зрадив Присягу. Поставив йому такі завдання: створити дієздатний колектив, відновити довіру населення до міліції та забезпечити протидію злочинним проявам на території району", - заявив Аброськін.

"У всіх начальників місцевих підрозділів міліції регіону є кредит довіри з мого боку, але якщо не бачу ефективної роботи в обумовлений з кожним термін, міняю керівників, і так поки не знайду кращого", - додав він.

Фото: mvs.gov.ua

Нагадаємо, колишній начальник міськвідділу МВС Горлівки, ледь не вбитий сепаратистами Андрій Крищенко, очолив міліцію Харкова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram