ГоловнаПолітика

Суд заарештував прокурора Краматорська з визначенням застави 3 млн грн

Працівникові міліції визначили заставу в сумі 360 тис. грн, а працівникам прокуратури - по 3 млн 45 тис грн

Суд заарештував прокурора Краматорська з визначенням застави 3 млн грн
Задержание Сухинина

Краматорський міський суд Донецької області обрав міру запобіжного заходу прокурору Краматорська Андрієві Сухініну у вигляді утримання під вартою з одночасним визначенням застави 3 млн 45 тис грн.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генеральної прокуратури України.

"8 і 9 квітня 2015 року за клопотаннями слідчого, погодженими з прокурором, Краматорським міським судом Донецької області прокурору м. Краматорська, його заступнику, а також начальнику одного з підрозділів Краматорського МВ УМВС України в Донецькій області обрано запобіжний захід - утримання під вартою з одночасним визначенням застави: працівнику міліції в сумі 360 тис. грн, а працівникам прокуратури - по 3 млн 45 тис грн", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 6 квітня правоохоронці затримали прокурора Краматорська, його заступника та начальника відділу боротьби з економічними злочинами Краматорської міліції.

Зараз слідчими і прокурорами проведено обшуки за їх місцем проживання та роботи, під час яких було вилучено 110 тис. дол. і 2 млн 750 тис. грн.

7 квітня прокуратура повідомила про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України прокурору м. Краматорська, його заступнику, а також начальнику одного з підрозділів Краматорського МВ УМВС України в Донецькій області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram