ГоловнаПолітика

Яценюк і Аваков протестували патрульний автомобіль

Україна вже закупила 300 нових машин

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у суботу протестували автомобіль нової патрульної служби.

Фото: www.facebook.com/nashkiev

Як передає "Інтерфакс-Україна", після виїзного засідання Кабінету Міністрів у Національній академії внутрішніх справ у суботу прем'єр-міністру продемонстрували переваги нового автомобіля, зокрема електронне оснащення: систему "Рубіж", яка дозволяє ідентифікувати водіїв на місці, а також систему, що передбачає оплату штрафів на місці.

Після цього Яценюк сів за кермо автомобіля патрульної служби. У машину також сіл Аваков. Вони виїхали на Повітрофлотський проспект без автомобілів супроводу, а через 10 хвилин повернулися вул. Урицького. На прохання журналістів прем'єр продемонстрував свої водійські права.

Яценюк розповів, що таких машин вже закуплено 300, планується оснащення ними всіх підрозділів створюваної Національної поліції - спочатку в Києві, потім у містах-мільйонниках, а потім і в інших населених пунктах.

При цьому він уточнив, що машини закуплено спільно з Японією, але не назвав їхню вартість, пообіцявши уточнити цю інформацію.

Нагадаємо, на засіданні в суботу Кабмін затвердив законопроекти щодо масштабної реформи органів внутрішніх справ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram