ГоловнаПолітика

Яценюк анонсував конференцію на підтримку України 28 квітня

У рамках конференції Кабмін планує презентувати подальші кроки, які робитиме Україна

Яценюк анонсував конференцію на підтримку України 28 квітня
Фото: Макс Требухов

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявляє про проведення 28 квітня в Києві міжнародної конференції на підтримку України.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Кабінету Міністрів.

"Ми відзвітуємо про ті складні, але правильні реформи, проведені в Україні. Для того щоб наші міжнародні партнери побачили, що це нова Україна, нові підходи і ті правила, які поділяє європейський світ, які дозволять залучити інвестора і показати, що в Україні почали боротися з корупцією, що в Україні змінилися податкові правила, навели податкову та фіскальну дисципліну. Україна крок за кроком рухається в Європейський Союз не на словах, а на конкретних справах, у тому числі шляхом прийняття і виконання законів", - цитує прес-служба Яценюка на спільній з канцлером Німеччини Ангелою Меркель прес-конференції.

У рамках конференції Кабмін, за словами Арсенія Яценюка, планує презентувати подальші кроки, які Україна здійснюватиме, в тому числі з підтримкою міжнародного співтовариства.

"Ми обговоримо російську агресію проти України та економічні наслідки, від яких страждає Україна, адже вона за останній рік втратила 20% економіки саме через російську агресію", - підкреслив він.

Зокрема на конференції обговорюватимуться питання гуманітарної допомоги, допомоги тимчасово переміщеним особам і відновлення Донецької та Луганської областей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram