ГоловнаПолітика

Гордєєва раніше затримували за підозрою в крадіжці 1,5 млн грн

Разом зі співучасниками Гордєєв зламав сейф нафтопереробного заводу і вкрав гроші

Гордєєва раніше затримували за підозрою в крадіжці 1,5 млн грн
Денис Гордеев

Дніпропетровський адвокат Денис Гордєєв, якого звинувачують у вбивстві капітана СБУ Віктора Мандзіка у Волновасі, раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Під час Майдану Денис Гордєєв приєднався до патріотичного середовища місцевих дніпропетровських активістів, потім добровольцем пішов на фронт в лавах загонів "Правого сектору", воював у Карлівці, Красногорівці, під Савур-Могилою, передає Еспресо.TV.

"Але вже у червні в самий розпал війни торік Гордєєв встиг побувати за гратами за підозрою в розбої в Кіровоградській області, як зазначено в цій підозрі: разом зі співучасниками, погрожуючи зброєю охоронцям нафтопереробного заводу, зламали сейф і забрали майже півтора мільйона гривень" , - йдеться в журналістському розслідуванні.

Нагадаємо, Гордєєва затримали вранці 27 березня. Його звинувачують у вбивстві у Волновасі 21 березня офіцера СБУ Віктора Мандзіка.

Голова управління МВС у Донецькій області В'ячеслав Аброськін заявив, що діяльність злочинної групи Дениса Гордєєва, причетного до розстрілу співробітника Служби безпеки України, підпадає відразу під вісім статей Кримінального кодексу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram