ГоловнаПолітика

Захарченко дав непідконтрольним бойовикам тиждень на роззброєння

Тих, хто не здав зброю, ліквідують

Захарченко дав непідконтрольним бойовикам тиждень на роззброєння
Фото: www.novorosinform.org

Ватажок ДНР Олександр Захарченко наказав до 4 квітня здати озброєння і боєприпаси всім, хто не працює в "силових структурах ДНР".

Про це повідомляється на сайті "ради міністрів ДНР".

"Особи, які не виконали у встановлений строк вимоги зі здачі зброї, будуть визнані учасниками бандформувань, щодо них

здійснюватиметься роззброєння (ліквідація) за допомогою проведення спеціальних операцій та притягнення їх до кримінальної відповідальності", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, останнім часом почастішали збройні протистояння між групами бойовиків у ДНР. Так, увечері 26 березня у центрі Донецька у своєму автомобілі розстріляли "депутата ДНР" і польового командира батальйону "Міраж" Романа Возника (позивний Циган).

19 березня у Макіївці скоєно замах на польового командира ДНР Гіві, автомобіль якого також обстріляли невідомі. Сам Гіві не постраждав.

18 березня бойовики влаштували сутички в Макіївці за право контролю над містом. Під час конфлікту роззброєно і заарештовано коменданта Макіївки з позивним Мутний.

24 березня близько 2 години ночі на проспекті Ілліча у центрі Донецька сталася стрілянина між двома групами бойовиків, під час якої щонайменше два сепаратисти загинули, крім того спалили три автомобілі бойовиків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram