ГоловнаПолітика

МВС розслідує, як броньовик з автоматниками потрапив під "Укрнафту"

Якщо пересування бронетехніки не помітили, то будуть зроблені висновки, обіцяє Геращенко.

МВС розслідує, як броньовик з автоматниками потрапив під "Укрнафту"
Фото: nfront.org.ua

Міліція проводить розслідування, як військовий бронеавтомобіль й озброєні люди потрапили в центр Києва, заблокувавши офіс компанії "Укрнафти" в Києві.

Про це заявив член колегії МВС України, народний депутат Антон Геращенко під час програми "Свобода слова", повідомляє Укрінформ.

"У нас центром Києва постійно відбувається пересування тих чи інших підрозділів. Якщо цього пересування не помітили, то будуть зроблені висновки. За цим фактом відбувається розслідування", - сказав він.

Раніше заступник голови правління державної компанії "Укрнафта" Віктор Захаров пояснив появу металевого паркану навколо будівлі тим, що компанія проводить планові роботи зі встановлення захисних споруд у зв'язку з можливими провокаціями.

У неділю офіс "Укрнафти" в Києві обнесли металевою огорожею, а її охорону посилили кілька десятків озброєних людей у камуфляжі і бронетехніка. Ігор Коломойський, який контролює 42% акцій компанії, приїхав до "Укрнафти" і заявив журналістам, що вхід у приміщення заблокувала охоронна структура, щоб захистити його від рейдерів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram