ГоловнаПолітика

Проти мера Дніпродзержинська порушено кримінальну справу

У понеділок почнеться допит свідків

Проти мера Дніпродзержинська порушено кримінальну справу
Фото: rian.ru

Прокуратура Дніпропетровської області порушила кримінальне провадження проти мера Дніпродзержинська Станіслава Сафронова.

Про це повідомив у Фейсбуці народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенка", заступник голови комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Віталій Купрій.

"Щойно мене викликали в прокуратуру Дніпропетровської області. У понеділок слідчий хоче допитати мене як свідка у злочинах довіреної особи Януковича, колишнього "рекетира" і за сумісництвом поки ще мера Дніпродзержинська Сафронова. Нарешті коло замкнулося! Наступний тиждень Сафронов проведе у щільному спілкуванні з правоохоронцями та з обмеженням свободи. А вже в п'ятницю депутати міської ради висловлять волю громади і поставлять крапку в цьому питанні", - написав нардеп.

Він також повідомив, що на вчорашній нараді з керівництвом Дніпропетровської ОДА узгодили план дій для захисту прав жителів Дніпродзержинська від "залишків злочинного режиму Януковича".

Нагадаємо, у грудні 2014 року звільнили прокурора Дніпропетровської області Романа Федика, який раніше зазнав "сміттєвої" люстрації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram