ГоловнаПолітика

Сина Пашинського призначили відповідальним за оборонну торгівлю України

Сам нардеп Пашинський назвав інформацію про працевлаштування свого сина в "Спецтехноекспорт" "фантазією"

Сина Пашинського призначили відповідальним за оборонну торгівлю України
Фото: Anton Pashynskyi

Сина голови комітету Ради з питань національної безпеки і оборони Сергія Пашинського 24-річного Антона призначено новим топ-менеджером "Спецтехноекспорту".

У структурі держконцерну “Укроборонпром” підприємство "Спецтехноекспорт" є торговим агентом, який продає українську техніку на експорт і закуповує за кордоном зразки, яких нема в Україні, повідомляє Forbes.

Як повідомляє видання, Антон Пашинський очолив другий департамент державного зовнішньоторговельного підприємства. Цей підрозділ веде зокрема військові контракти України з Північним Суданом на десятки мільйонів доларів.

Сам Пашинський-молодший підтвердив журналістам інформацію про своє призначення, пише видання.

Профільної освіти, яка б частково компенсувала відсутність досвіду, у нового топ-менеджера немає. До призначення у "Спецтехноекспорт" він працював бренд-менеджером компанії Avangard олігарха Олега Бахматюка. Згадка про цей етап кар'єри є на його сторінці у Facebook.

"Треба віддати належне, молодий чоловік чесно зізнався, що взагалі не розуміється на експорті-імпорті озброєнь. Попросив ввести його в курс справи. Ось вводимо, не поспішаючи, поки СБУ перевіряє його на можливість допуску до держтаємниці", - на умовах анонімності розповіло джерело в "Спецтехноекспорті".

У свою чергу Сергій Пашинський назвав інформацію про працевлаштування свого сина в "Спецтехноекспорт" "фантазією". "Людина, яка назвалася моїм сином, дала хибну інформацію. Дуже шкода, що журналісти дають неправдиву інформацію - про якісь мільярди гривень, департаменти "Укроборонпрому". Мій син не працює в другому департаменті "Укроборонпрому", - сказав він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram