ГоловнаПолітика

Чорновол закликала Бойка написати явку з повинною

Депутат від НФ нагадала екс-міністрові про газ, відпущений Курченкові та Фірташу

Чорновол закликала Бойка написати явку з повинною
Фото: Макс Требухов

Депутат Верховної Ради від "Народного фронту" Тетяна Чорновол запропонувала депутатові "Опозиційного блоку" Юрію Бойку написати явку з повинною за свою роботу часів Віктора Януковича.

Про це вона заявила вчора з парламентської трибуни, реагуючи на виступ екс-регіонала.

"За часів президентства Януковича пан Бойко керував "Нафтогазом України". Цей "Нафтогаз" тоді відпустив на кілька мільярдів гривень газу підприємствам Курченка, які за цей газ не розрахувалися. Цей самий "Нафтогаз" під керівництвом людей пана Бойка відпустив газ підприємствам Фірташа, зокрема "Стиролу", на кілька мільярдів гривень. І ці підприємства також не розрахувалися", - сказала Чорновол.

"Тому я рекомендую панові Бойку і панові Бакуліну написати явку з повинною, сісти у в'язницю. Суд ухвалить рішення про злочини перед Державою Україна, застосує конфіскацію майна і так буде наповнено Державний бюджет України", - звернулася вона до Бойка.

"Тільки після того, як ви таким чином допоможете уряду України наповнити бюджет, допоможете народу України, тільки тоді ви будете мати право давати із цієї трибуни якісь рекомендації", - резюмувала Чорновол.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram