ГоловнаПолітика

Нацбанк не підтверджує відставку Гонтаревої

Глава НБУ не писала заяви про відставку

Нацбанк не підтверджує відставку Гонтаревої
Фото: LB.ua

Глава Національного банку України Валерія Гонтарева не подавала заяву про відставку. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу НБУ.

"Усе це чергові інсинуації. Ми вважаємо, що це на рівні чуток. Валерія Олексіївна у відставку не подавала і далі працює у своєму звичайному режимі", - повідомили в прес-службі.

Питання про відставку голови Нацбанку має розглядатися сьогодні на позачерговому засіданні Верховної Ради. Питання не внесено до порядку денного, оскільки Рада коаліції не змогла узгодити рішення щодо відставки Гонтаревої. При цьому народні депутати від Радикальної партії Олега Ляшка мають намір блокувати трибуну парламенту, поки коаліція не погодиться голосувати за відставку голови НБУ.

"Все це чергові інсинуації. Ми вважаємо, що це на рівні чуток. Валерія Олексіївна у відставку не подавала і продовжує працювати у своєму звичайному режимі", - повідомили в прес-службі.

Питання про відставку голови Нацбанку повинен розглядатися сьогодні на позачерговому засіданні Верховної Ради. Питання не внесено до порядку денного, оскільки Рада коаліції не зміг узгодити рішення щодо відставки Гонтаревої. При цьому народні депутати від Радикальної партії Олега Ляшка мають намір блокувати трибуну парламенту, поки коаліція не погодитися голосувати за відставку голови НБУ.

На цей момент засідання Верховної Ради відкладено на одну годину, очікується, що депутати зберуться в залі пленарних засідань о 17:00.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram