ГоловнаПолітика

Порошенко створив групу підготовки щорічного послання до Ради

Група має завершити роботу до 5 травня

Порошенко створив групу підготовки щорічного послання до Ради
Фото: www.dyvys.in

Президент Петро Порошенко створив робочу групу з підготовки щорічного послання до Верховної Ради і доручив їй завершити роботу до 5 травня.

Про це йдеться у розпорядженні №229 від 26 лютого.

До складу групи увійшли голова Адміністрації Президента Борис Ложкін (керівник групи), директор Національного інституту стратегічних досліджень Володимир Горбулін, заступники голови АП Віталій Ковальчук, Ростислав Павленко, Андрій Таранов, Олексій Філатов, Валерій Чалий, Дмитро Шимків, перший заступник директора Національного інституту стратегічних досліджень Олександр Власюк, голова Державного управління справами Сергій Березенко, заступник голови Державної служби статистики Ірина Жук, а також радник Президента Олег Медведєв.

Керівництво підготовкою послання покладено на голову Адміністрації Бориса Ложкіна.

При цьому керівникові групи дозволено змінювати склад групи і залучати в установленому порядку до роботи представників органів виконавчої влади, наукових установ, громадських об'єднань, незалежних експертів, а також вітчизняних та іноземних учених.

Робочій групі до 5 березня доручено визначитися зі структурою та графіком підготовки послання і змістом необхідних матеріалів, а до 5 травня - підготувати та подати на розгляд проект послання і збірку статистичних матеріалів до нього.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram