ГоловнаПолітика

У МВС розкрили обставини зникнення нардепа в зоні АТО

На Дейдея напала або ДРГ, або група прикордонників-контрабандистів

У МВС розкрили обставини зникнення нардепа в зоні АТО
Евгений Дейдей

Заступник начальника ГУ МВС у Донецькій області Ілля Ківа розповів, за яких обставин у зоні АТО зник нардеп від "Народного фронту" Євген Дейдей, координатор батальйону "Київ-1".

"Про факт зникнення Дейдея Євгена і двох бійців батальйону "Київ-1". Учора ввечері під населеним пунктом Мар'їнка Донецької області знайшли автомобіль, яким раніше пересувалися зниклі, з пошкодженою задньою частиною від влучення РПГ, навколо авто знайшли гільзи від патронів 7,62 мм і два повні магазини, але слідів крові немає, що дає можливість припустити, що Євген із бійцями відстрілювалися і відступили в лісосмугу", - написав Ківа у фейсбуці.

Він додав, що протягом ночі міліціонери шукали нардепа, але безрезультатно.

Ківа допустив, що на Дейдея напала або диверсійно-розвідувальна група, або "прикордонники-контрабандисти, яким Женя наступив на хвіст". Останні, за його даними, розгорнули на Курахівській напрямку контрабанду через кордон з терористичною ДНР.

"Машини пропускають вночі і над ранок, коли на блокпосту залишаються самі прикордонники, за добу вони примудряються пропустити близько 100 авто і в один, і в інший бік, беручи за це від 1000 гривень і більше за машину", - зазначив Ківа.

Нагадаємо, Дейдей зник увечері 24 лютого. Про його зникнення повідомила прес-служба батальйону "Київ-1".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram