ГоловнаПолітика

Фельдман сподівається на допомогу Ізраїлю у зв'язку з конфліктом на Донбасі

Нардеп пообіцяв, що Рада пожвавить роботу над пошуком партнерів в Ізраїлі

Фельдман сподівається на допомогу Ізраїлю у зв'язку з конфліктом на Донбасі
Фото: Макс Левин

Народний депутат Олександр Фельдман сподівається на активізацію Ізраїлю у справі надання допомоги Україні у зв'язку з конфліктом на Донбасі.

Таку заяву політик зробив в ефірі ізраїльського "9 каналу".

"Відносини з Ізраїлем після початку конфлікту на сході України не змінилися, як були, так і є, теплі. Після виборів, думаю, відносини будуть ще тіснішими", - сказав Олександр Фельдман.

Він зазначив, що зараз допомога Ізраїлю постраждалим через конфлікт на Донбасі стосується переважно сфери медицини - це центри психологічної допомоги, лікування поранених.

"Я думаю, що з новим парламентом ми цю роботу пожвавимо, ми будемо займатися пошуком партнерських відносин у сфері медицини, освіти, навчання наших волонтерів. Я не хочу судити, багато чи мало робить Ізраїль зараз для України, це питання суто цієї країни. Але мені здається, що Ізраїль міг би зробити більше. І ми хочемо цього. Тому що ми в Україні завжди підтримували і підтримуємо Ізраїль", - розповів народний депутат.

Народний депутат Олександр Фельдман - член депутатської групи з міжпарламентських зв'язків з Державою Ізраїль у Верховній Раді України IV - VIII скликань, з 2007 року керує групою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram