ГоловнаПолітика

Капітана харківської міліції звільнили за привітання з 23 лютого

Жінка здивована рішенням керівництва

Капітана харківської міліції звільнили за привітання з 23 лютого
Фото: Макс Левин

Співробітницю міліції Харкова звільнили з посади за привітання колег із 23 лютого. Про це повідомив народний депутат, екс-радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці у Фейсбуку.

"Жінка, капітан міліції, додумалися розмістити в приміщенні харківської міліції привітання з Днем 23 лютого з дебільною георгіївською стрічкою, сьогодні звільнена за наказом начальника обласного УВС Анатолія Дмитрієва", - написав нардеп.

"Коли оформляли документи на її звільнення, вона дивувалася - за що?! Їй пояснили - за непатріотизм і нерозуміння того, що в Україні гинуть люди від рук інших людей, для яких колорадська стрічка - улюблений колір і сигнал для збору зграї. Уявляю собі, що було б із співробітницею поліції з яких-небудь підмосковних Хімок, якби вона додумалася десь у себе в райвідділі помістити українську жовто-блакитну символіку", - зазначив він.

Нагадаємо, офіційно День захисника вітчизни в Україні є 14 жовтня - день Покрови Святої Богородиці, яку вшановували як свою заступницю ще на Запорізькій Січі, а у ХХ столітті цей день обрали як дату заснування формування УПА. 23 лютого з 2014 року не є святковим днем.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram