ГоловнаПолітика

Голови держав покинули кімнату переговорів (оновлено)

Документ, затверджений "нормандською четвіркою", передали контактній групі

Голови держав покинули кімнату переговорів (оновлено)
Фото: EPA/UPG

Президент України Петро Порошенко покинув кімнату переговорів, де проходила бесіда лідерів "нормандської четвірки".

Як передає кореспондент "Интерфакса", Порошенко вийшов з кімнати кілька хвилин тому.

Президент Франції Франсуа Олланд і канцлер ФРН Ангела Меркель сьогодні дадуть спільну прес-конференцію в Мінську після завершення переговорів з приводу України. Очікують, що відразу пройде церемонія підписання документа за підсумками переговорів.

За даними "Интерфакса", голови терористичних організацій ДНР і ЛНР Олександр Захарченко та Ігор Плотницький, які приїхали напередодні, поставлять свої підписи під проектом документа, розробленим на зустрічі лідерів "нормандської четвірки".

Проект цього документа, розроблений на переговорах у "нормандському форматі", передано контактній групі з питань урегулювання конфлікту на Донбасі.

Оновлення. Кімнату переговорів покинули всі учасники зустрічі. За даними "БелТА", голови держав розійшлися по різних приміщеннях, до них викликали журналістів президентських пулів.

Нагадаємо, переговори в "нормандському форматі" почалися в Мінську ввечері в середу, 11 лютого, близько 19:00. Голови держав тільки раз вийшли з кімнати переговорів для спільної фотосесії, жодних заяв президенти не робили.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram