ГоловнаПолітика

Після переговорів у Мінську планують підписати підсумковий документ

У Мінську працює контактна група та переговори у "нормандському форматі"

Після переговорів у Мінську планують підписати підсумковий документ
Фото: АПУ

За підсумками переговорів у Мінську планується підписання документа.

Про це заявив посол України в Білорусі Михайло Єжель, передає Укрінформ.

"За підсумками всіх переговорів сьогодні сторони мають намір підписати якийсь підсумковий документ. Зараз робота контактної групи триває. Сторони в "нормандському форматі" також ведуть переговори", - зазначив Єжель.

У свою чергу міністр закордонних справ Білорусі Володимир Макей повідомив, що такий документ можуть ухвалити за підсумками переговорів "нормандської четвірки" і контактної групи щодо України.

"Зрозуміло, що в сухому підсумку без остаточного прийняття всіма сторонами цього документа прогресу не буде. Тому треба виходити з того, що він має отримати схвалення всіма сторонами", - сказав Макей, передає БЕЛТА.

Тристороння контактна група з врегулюванню ситуації в Україні відновила свою роботу в мінському комплексі "Дипсервіс хол".

Нагадаємо, 11 лютого близько 19:00 почалися переговори лідерів країн "нормандської четвірки" про ситуацію на сході України в Мінську.

Цій зустрічі передували тристоронні переговори Президента України Петра Порошенка, Франції Франсуа Олланда і канцлера Німеччини Ангели Меркель.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram