ГоловнаПолітика

СБУ встановила 19 активних критиків мобілізації

Влада має намір боротися з незгодними

СБУ встановила 19 активних критиків мобілізації
архивное фото
Фото: sbu.gov.ua

Слідчі Служби безпеки України встановили 19 активних критиків четвертої хвилі мобілізації. Про це сьогодні на розширеному засіданні Кабінету Міністрів повідомив президент України Петро Порошенко, зазначає "ЛІГАБізнесІнформ".

Президент повідомив, що два тижні тому була розгорнута потужна інформаційна війна проти України зі спробою зірвати мобілізацію. "До цього були залучені так звані журналісти, так звані громадські діячі, які сьогодні є такою самою загрозою, як і ворог на фронті. І боротися з ними ми будемо так само ефективно", - сказав Порошенко.

Голова держави повідомив, що СБУ вже визначила джерела генерування антиукраїнської активності.

"На сьогодні вже взято за одне місце 19 активних критиків мобілізації. За моїм дорученням СБУ робитиме це і надалі. Жодних компромісів із цього приводу не буде. І жодного стосунку до демократії ця антидержавна діяльність, і до свободи слова не має стосунку", - зазначив Порошенко.

Порошенко наголосив, що четверта хвиля мобілізації проходить за планом, але її темпи різні в різних областях.

Нагадаємо, 8 лютого СБУ затримала івано-франківського журналіста Руслана Коцабу за підозрою в державній зраді. Як з'ясувалося, журналіста звинувачують в активній агітації проти мобілізації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram