ГоловнаПолітика

Терористи заявили, що контактна група взяла паузу, щоб вивчити їхні пропозиції

Зустріч контактної групи з урегулювання ситуації на Донбасі завершилася без коментарів

Терористи заявили, що контактна група взяла паузу, щоб вивчити їхні пропозиції
Фото: Предоставлено Сергеем Сулимой

Тристороння контактна група Україна-Росія-ОБСЄ з урегулювання конфлікту на Донбасі взяла паузу для вивчення пропозицій сепаратистів з припинення вогню в зоні АТО.

Про це йдеться у спільній заяві представників ДНР і ЛНР Дениса Пушиліна і Владислава Дейнего, опублікованій сепаратистським виданням ДАН.

"Повноважні представники ДНР і ЛНР Д. Пушилін і В. Дейнего на засіданні, яке відбулося в Мінську, передали представникам контактної групи свої пропозиції щодо припинення вогню і досягненню миру в регіоні. Ці пропозиції містять комплекс взаємопов'язаних заходів з військового і політичного врегулювання конфлікту на Донбасі. Представники України та ОБСЄ прийняли пропозиції представників ДНР і ЛНР і взяли паузу для їх вивчення та напрацювання відповідних пропозицій", - йдеться в заяві.

Раніше в Мінську завершилася зустріч контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі.

Зустріч відбувалася в закритому для преси форматі, про будь-які результати переговорів не повідомляється.

У зустрічі брали участь екс-президент України Леонід Кучма, посол Росії в Україні Михайло Зурабов, офіційний представник ОБСЄ в Україні Хайді Тальявіні, а також представники самопроголошених ДНР і ЛНР Денис Пушилін і Владислав Дейнего.

Нагадаємо, 11 лютого в Мінську очікується зустріч голів "нормандської четвірки".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram