ГоловнаПолітика

Семенченко спростував причетність "захисників" Філарета і Зубика до "Донбасу" (оновлено)

Слова Семенченка не збігаються зі словами бійців

Семенченко спростував причетність "захисників" Філарета і Зубика до "Донбасу" (оновлено)
Фото: Макс Требухов

Народний депутат, командир полку "Донбас" Семен Семенченко категорично спростував участь своїх бійців у засіданні земельної комісії Києва, на якому розглядалося питання про знесення недобудованої багатоповерхівки в Десятинному провулку.

Про це Семенченко заявив в ексклюзивному коментарі LB.ua, підкресливши, що бійці з нашивками "Донбасу" не мають до полку ніякого стосунку.

"Ці люди не мають до "Донбасу" ніякого стосунку. Вони безбожно піаряться тоді, коли справжні бійці мужньо гинуть на сході", - апелював нардеп.

Водночас на фотографії із засідання комісії боєць "Донбасу" Дмитро Резніченко упізнав свого колегу по батальйону - Олександра Гошилика. "Ми прийшли підтримати особисто Філарета і УПЦ, це було його особисте прохання", - написав Гошилик у коментарях до цієї фотографії у фейсбуку.

На сторінці Гошилика "Донбас" вказано як останнє місце роботи, на сторінці є фото з АТО.

Нагадаємо, сьогодні на засіданні земельної комісії, де мало прийматися рішення про знесення скандальної недобудованої багатоповерхівки в Десятинному провулку, з'явилися молоді люди у камуфляжі з нашивками "Донбасу". Присутнім вони повідомили, що прийшли "захищати Філарета".

Замовником цього будівництва виступає Українська православна церква Київського Патріархату. Забудовник - компанія "Інтергал-Буд", яка належить "регіоналу" Володимиру Зубику, який, серед іншого, голосував за диктаторські закони 16 січня. (Детальніше про спорудження багатоповерхівки в історичному центрі читайте в тексті "Мощі в шафі").

Сам же Семенченко, нагадаємо, проходить курс лікування після контузії, отриманої під час операції з деблокування батальйону "Світязь" у Вуглегірську, і ДТП.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram