ГоловнаПолітика

Азаров шкодує, що Янукович втік з України, не попередивши його

Екс-прем'єр-міністр дав перше інтерв'ю після втечі до Росії

Колишній прем'єр-міністр Микола Азаров у своєму першому після втечі з України інтерв'ю розповів про Майдан, російські війська та розшук.

Зокрема, в інтерв'ю сайту Mignews.com.ua Азаров розповів, що після виїзду з України він не спілкувався з екс-президентом Віктором Януковичем.

"З Януковичем я не бачився жодного разу, і я дуже шкодую, що він виїхав з Києва, не попередивши мене про це. Мені довелося вибиратися з Києва самому, вже в таких досить складних умовах. З огляду на це я вважаю, що мені немає сенсу підтримувати з ним стосунки", - сказав Азаров.

Екс-прем'єр зазначив, що в останній час роботи на посаді довіра між ними зникла.

Зокрема, він поскаржився на те, що його хотіли замінити на інших людей, яких він вважає менш компетентними. "Мені почали протиставляти інших людей. Я не вважав себе вічним прем'єром, але вважав, що замінити мене мали люди мого рівня", - розповів Азаров.

Однак він додав, що не хоче засуджувати Януковича.

Нагадаємо, 4 лютого в Москві відбудеться прес-конференція Миколи Азарова, під час якої він презентує книжку, написану ним за рік, що минув. У ній, за словами опального екс-прем'єр-міністра, він розповідає свою версію подій на Майдані взимку 2014 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram