ГоловнаПолітика

Ляшко про Мельничука: "Під час війни за таке розстріляли б"

Голова Радикальної партії підозрює, що за протестами "Айдару" стоїть ФСБ

Ляшко про Мельничука: "Під час війни за таке розстріляли б"
Фото: facebook.com/O.Liashko

Голова Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що колишній комбат "Айдару", нардеп від його фракції Сергій Мельничук вартий розстрілу.

У своєму "Фейсбуці" Ляшко опублікував фото палаючих шин біля будівлі Міноборони й супроводив фотографію таким текстом:

"Це горить Міністерство оборони. Підпалили його ті, хто називає себе айдарівцями. Підпалили тому, що колишній командир батальйону Сергій Мельничук, який на моєму горбу став народним депутатом України, вимагає поставити свою людину на посаду комбата. Це диверсія. Під час війни за таке розстріляли б".

"Справжні Герої зараз ціною власного життя захищають Україну на Східному фронті. А покидьки, користуючись складною ситуацією в Україні, вирішують свої шкурні питання. Не виключаю, що за спробами дестабілізації ситуації в Києві стоїть російська ФСБ і кремлівська агентура в наших політичних колах", - додав Ляшко.

Раніше Ляшко вимагав від Мельничука скласти мандат.

У свою чергу Мельничук заявив журналістам, що протестувальники-"айдарівці" домоглися рішення Генерального штабу розділити батальйон на дві частини.

"У результаті важких переговорів Генеральний штаб ухвалив рішення розділити батальйон на дві частини. В принципі, і та і та частина батальйону мотивована, і це правильне рішення", - наводять слова Мельничука "Українські Новини".

Він підкреслив, що батальйон, який базуватиметься в Щасті (Луганська область) і належатиме до військової частини №0624, збереже за собою назву "Айдар".

Другою частиною батальйону, за словами Мельничука, буде командувати підполковник Євген Пташник.

Нагадаємо, з кінця минулого тижня частина бійців "Айдару" протестують біля будівлі Міноборони проти реорганізації батальйону.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram