ГоловнаПолітика

Журналісти знайшли місце масового проживання чиновників у центрі Києва

В елітній висотці біля Золотих Воріт жили Янукович, Пшонка і Рибак

Журналісти знайшли місце масового проживання чиновників у центрі Києва
Фото: nashigroshi.org

В одній елітній київській висотці на Володимирській вулиці, 49а в Києві поряд з метро "Золоті ворота" в різний час були прописані десятки топ-чиновників України - від колишнього президента Віктора Януковича до заступників екс-глави АП Віктора Медведчука.

Про це пишуть "Наші гроші".

Янукович приватизував тут квартиру у 2003 році, коли став прем'єр-міністром України. Потім вона перейшла тещі Януковича Валентині Давидовій, яка обміняла її на житло на вулиці Мазепи.

Також квартирами тут володіли або були прописані колишній генпрокурор Віктор Пшонка, його син Артем Пшонка, колишні заступники генерального прокурора Микола Голомша, Степан Молицький, Тетяна Корнякова, Євген Кудрявцев, колишній голова Служби зовнішньої розвідки Олег Синянський, колишній голова митниці Ігор Калєтнік, колишній голова Верховної Ради Володимир Рибак, президент НОК Сергій Бубка, секретар Київради Олексій Рєзніков, колишній заступник голови Адміністрації президента Олег Рафальський, колишній заступник голови Адміністрації президента (при Вікторові Медведчуку) Олексій Іщенко, колишні депутати Олег Шаблаттович і Геннадій Астров-Шумілов і ціла низка менш відомих людей.

Фото: nashigroshi.org

Нагадаємо, у січні повідомлялося, що приватний будинок на Оболонській набережній, 33 у Києві, приписуваний екс-президенту Віктору Януковичу, переоформили на нового власника.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram