ГоловнаПолітика

Стець розпочав створення інтернет-військ

Міністр домовляється про співпрацю з Тимчуком і Барабошком

Стець розпочав створення інтернет-військ
Юрий Стець
Фото: www.alter-idea.org.ua

Міністр інформаційної політики Юрій Стець анонсував співпрацю з відомими блогерами і користувачами соцмереж. Вони, за словами міністра, будуть оперативно отримувати інформацію і "розносити її по Інтернету".

Про це Стець сказав в інтерв'ю телеканалу "24".

За його словами, для донесення правдивої інформації в Інтернеті треба об'єднати людей, авторитетних у соцмережах, зробити координаційний центр між ними.

"Я збираюся з ними зустрічатися, і зараз це роблю. Наприклад, зустрічався з Дмитром Тимчуком; з блогером, який називався Крус Крус, а насправді його прізвище Барабошко. Ці люди, якщо їм терміново, поквапом давати інформацію, яка спростовує ті чи інші фейки, готові допомагати розповсюджувати її в Інтернеті", - сказав Стець.

"Усі люди, котрі знаються на Інтернеті, будуть нашими інтернет-військами України", - резюмував він.

Нагадаємо, Міністерство інформаційної політики створили 2 грудня 2014 року як головний орган у системі центральних органів виконавчої влади із забезпечення інформаційного суверенітету України, в тому числі для поширення суспільно важливої інформації в Україні та за її межами, а також для забезпечення державних інформаційних ресурсів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram