ГоловнаПолітика

Український депутат у Страсбурзі напав на російського комуніста Зюганова

Про напад написав представник Радикальної партії Дмитро Лінько

Український депутат у Страсбурзі напав на російського комуніста Зюганова
Фото: facebook.com/dmytro.linko

Перед початком сесії ПАРЄ в Страсбурзі народний депутат України від Радикальної партії Дмитро Лінько облив червоною фарбою і вдарив в обличчя лідера російських комуністів Геннадія Зюганова. Про це сам Лінько повідомив на своїй сторінці у Фейсбуку.

"Приїхали до Страсбурга підтримати українську діаспору, яка вимагає від ПАРЄ вигнати російську делегацію і звільнити Савченко. Порвали ганчірку ДНР, яку принесла якась божевільна, яку ми теж вигнали. Перед входом у приміщення ПАРЄ разом з Артемом Вітком облив морду російського комуніста Зюганова кров'ю і дав по його ворожій пиці", - написав Лінько.

Після інциденту російська делегація в ПАРЄ зажадала виключити зі складу української делегації народного депутата Андрія Лозового. Причиною є участь Лозового у мітингу під будівлею ПАРЄ, під час якого Зюганова облили фарбою.

Нагадаємо, що 26 січня опівдні на засіданні Бюро ПАРЄ більшістю голосів було вирішено визнати міжнародний імунітет народного депутата України Надії Савченко. Очікується, що це рішення незабаром затвердить регламентний комітет.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram