ГоловнаПолітика

РНБО розгляне посилення антиросійських санкцій

На порядку денному також інформаційна безпека та протидія тероризму

РНБО розгляне посилення антиросійських санкцій
Фото: www.dyvys.in

Рада національної безпеки і оборони розгляне питання посилення санкцій щодо Росії на засіданні в неділю. Про це сьогодні на початку засідання РНБО заявив президент Петро Порошенко.

"Окремо вноситься пункт щодо застосування санкцій, які були введені Європейським Союзом, Сполученими Штатами Америки, країнами "Великої сімки" щодо Росії, і пропозиції про їх посилення", - сказав президент.

Також РНБО сьогодні розгляне надзвичайні заходи протидії російській загрозі і проявам тероризму, питання інформаційної безпеки, забезпечення діяльності головного ситуативного центру при РНБО, планування та формування державного оборонного замовлення.

Планується розгляд питання координації зусиль, для забезпечення міжнародного визнання ДНР і ЛНР терористичними організаціями.

Нагадаємо, сьогодні в Адміністрації президента проходить екстрене засідання РНБО. На засіданні під головуванням Порошенка присутні прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, секретар РНБО Олександр Турчинов, спікер парламенту Володимир Гройсман, голова СБУ Валентин Наливайченко, міністр оборони Степан Полторак, міністр МВС Арсен Аваков та інші високопоставлені чиновники.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram