ГоловнаПолітика

МВС порушило справи у зв'язку з обстрілами Авдіївки і Сартани

В Авдіївці дві людини отримали поранення

МВС порушило справи у зв'язку з обстрілами Авдіївки і Сартани
архив
Фото: ostro.org

Увечері 19 січня Авдіївку біля Донецька і Сартану біля Маріуполя обстріляли бойовики, повідомляє МВС.

В Авдіївці постраждали два охоронці на приватному підприємстві, 40 і 24 р. З осколковими пораненнями чоловіків доправили в лікарню. Слідчий відділ Авдіївського МВ відкрив кримінальні провадження за ст.15, ч.1 ст.115 «Замах на вчинення умисного вбивства» Кримінального кодексу України.

Також у результаті прямих влучень снарядів пошкоджено житловий фонд, зруйновано госпбудівлі. Співробітники міліції фіксують кожен факт руйнування або пошкодження майна громадян.

Близько 22:00 відновився обстріл смт Сартана. В Іллічівський райвідділ міліції надійшли три повідомлення про руйнування приватних будинків. Є пошкодження покрівлі, водопроводу. Кількість пошкоджених будинків і заподіяний збиток встановлюють. Інформації про постраждалих немає.

За фактом обстрілу слідчий відділ Іллічівського РВ м. Маріуполя відкрив кримінальне провадження за ч.1 ст.258 "Терористичний акт" Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, вранці у вівторок бойовики обстріляли Щастя, пошкоджено багатоквартирний житловий будинок.

За даними прес-центру АТО, за минулу добу в Луганській області зафіксовано 10 обстрілів безпосередньо населених пунктів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram