ГоловнаПолітика

ЦВК назвала трьох нових депутатів

Ірина Луценко знову пройшла в парламент

ЦВК назвала трьох нових депутатів
Фото: Макс Левин

Центрвиборчком визнав Юрія Бабія, Ярослава Лесюка й Ірину Луценко обраними народними депутатами.

Відповідні рішення ухвалено на засіданні ЦВК у понеділок.

Бабія визнали обраним за списком партії "Народний фронт" замість Олександра Турчинова, який склав депутатські повноваження. Бабій народився 18 листопада 1977 року, освіта вища, депутат Івано-Франківської обласної ради, член НФ, проживає в Івано-Франківську, включений до виборчого списку партії під №75.

Лесюка і Луценко визнано обраними від партії "Блок Петра Порошенка" у зв'язку з достроковим припиненням повноважень Віталія Ковальчука і Ростислава Павленка.

Лесюк народився 8 травня 1952 року, освіта вища, президент Міжнародної громадської організації "Фонд "Український вимір", безпартійний, проживає в Києві, включений у список БПП під №69.

Луценко народилася 7 лютого 1966 року, освіта вища, депутат Ради минулого скликання, безпартійна, проживає в Києві, включена в список БПП під №70.

Депутати, яких визнано обраними, зобов'язані у 20-денний термін подати до ЦВК документи про те, що вони не будуть сумісниками, після чого комісія зареєструє їх нардепами.

Нагадаємо, Турчинов позбувся депутатського мандата, оскільки призначений секретарем РНБО. Ковальчук і Павленко стали заступниками глави Адміністрації президента.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram