ГоловнаПолітика

У Блоці Порошенка вважають, що бюджет розробляли безвідповідально

Водночас президентська фракція не хоче чвар і вважає, що 30 грудня бюджет ухвалять

У Блоці Порошенка вважають, що бюджет розробляли безвідповідально
Валерий Пацкан

Проект бюджету на наступний рік, поданий у вівторок до Верховної Ради, розроблявся безвідповідально.

Про це заявив народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Валерій Пацкан в ефірі "5 каналу", передає Укрінформ.

"Є таке враження, що цифри підставлялися у старий бюджет і просто їх забули почистити, і хтось просто дуже безвідповідально до цього поставився. Ми не хочемо, народні депутати і ця Верховна Рада, не хочемо бути статистами в Кабінеті Міністрів України. Якщо ми прийшли працювати, то ми маємо роботу і будемо вичищати те, що не вичистили в Кабінеті Міністрів України", - сказав Пацкан.

Водночас він висловив надію, що всі закони, подані у ВР у вівторок, також опрацьовані. Ті з них, що "будуть занадто лобістськими" повернуть, зазначив нардеп.

При цьому Пацкан вважає, що у вівторок бюджет 2015 року ухвалять.

"Ми делегували уряду повноваження. Ми не хочемо чвар. Якщо говоримо, що уряд має допомогти витягнути Україну з кризи, то він має працювати в консолідованій позиції разом з парламентом, а не приймати для себе ті чи інші рішення. А парламент має допомагати, якщо необхідно, думаю, погодяться всі зі мною, ми будемо працювати і 24 години на добу, і цей бюджет буде прийнято. Але буде прийнято за новим принципом, а не "на тобі, небоже, що мені негоже"", - зазначив Пацкан.

Нагадаємо, нардепи вирішили приймати бюджет у вівторок, 30 грудня. Під час обговорення в парламенті проект бюджету зазнав різкої критики з боку депутатів, що й стало причиною рішення Верховної Ради взяти більше часу на внесення правок у документ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram