ГоловнаПолітика

Тимчук повідомив, що росіяни відійшли від лінії фронту

Передусім відходять підрозділи армії РФ і російські найманці

Тимчук повідомив, що росіяни відійшли від лінії фронту
Фото: facebook.com/theministryofdefence.ua

Координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук заявив, що протягом минулих вихідних у Луганській і Донецькій областях зауважено відхід основної частини підрозділів російсько-терористичних військ від лінії дотику з українськими військами.

При цьому на окремих ділянках військ не відводять. "Зокрема, противник залишає війська "на передовій", на лінії Первомайськ-Лисичанськ, а також у районі н.п. Донецьк, Тельманове, Новоазовськ, у районі Бахмутської траси", - пише Тимчук у "Фейсбуці".

Передусім від лінії зіткнення відводять підрозділи армії РФ і російських найманців, залишаються на своїх позиціях переважно загони місцевих бойовиків.

Паралельно група ІО наголошує, що керівництво російсько-терористичних військ посилює централізацію командування і боротьбу за дисципліну в підрозділах.

"Відмова підкорятися "центральній владі" з боку окремих командирів і рядових терористів обертається погрозами фізичного впливу аж до "страти", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, з 9 грудня в зоні бойових дій на Донбасі введено режим тиші. Очікують переговорів про мирне врегулювання в Мінську.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram