ГоловнаПолітика

Нардеп від БПП: на виборах проти мене працював обласний штаб партії

Пікантність ситуації в тому, що Корнацький балотувався саме від БПП

Нардеп від БПП: на виборах проти мене працював обласний штаб партії
Фото: Макс Левин

Аркадій Корнацький, який з третьої спроби обрався у Верховну Раду, в коментарі LB.ua пояснив, чому у відсотковому й абсолютному вимірі взяв менше голосів, ніж під час двох попередніх кампаній.

"На виборах 2012 і 2013 року в мене був один ворог - Партія регіонів. На виборах-2014 - 7-8 супротивників. У тому числі наші сьогоднішні колеги по коаліції: "Батьківщина", "Народний фронт", Радикальна партія. Вони були консолідовані і мотивовані матеріально моїм основним противником (Василь Капацина. - LB.ua). І навіть, на жаль, обласна та місцева організації "УДАРу", і, як не дивно це звучить, навіть обласний штаб БПП", - зазначив Корнацький.

Усе це тим дивніше, якщо врахувати, що Корнацький висувався саме від БПП. Втім, у підсумку нардеп однаково погодився увійти до пропрезидентської фракції в парламенті.

Нагадаємо, що 2012 року ЦВК визнала, що встановити результати голосування у 132 окрузі не вдається, а 2013 року на перевиборах Корнацького на 750 голосів обійшов Микола Круглов.

Додамо також, що Блок Петра Порошенка не виставляв кандидатів на округах, де в підсумку перемогли екс-"регіонали" Олександр Онищенко та Ярослав Москаленко. Щодо округу, в якому переміг одіозний Олесь Довгий з "молодої команди", то тут БПП виставив відверто непрохідного кандидата.

Нагадаємо також, що Аркадій Корнацький у коментарі LB.ua розкритикував нового міністра аграрної політики.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram