ГоловнаПолітика

Євросоюз заявив про обмежений час для реформ в Україні

Новий уряд має шанс швидко реалізувати всі обіцянки

Євросоюз заявив про обмежений час для реформ в Україні

Новий український уряд може успішно провести реформи, але має обмаль часу. Таку думку було озвучено на зустрічі міністрів закордонних справ країн-членів ЄС у Брюсселі в понеділок, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Новий уряд має шанс зробити свій внесок, але час обмежений. І ми всі хотіли б побачити результати", - заявив журналістам по закінченню зустрічі міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічус.

Зі свого боку організатор зустрічі, міністр закордонних справ Словаччини Мирослав Лайчак також звернув увагу на те, що дії нового українського уряду повинні бути швидкими.

"Україна тільки сформувала новий уряд, уряд щойно схвалив програму, і реформи є ключовим питанням цієї програми. Тому немає причин для стурбованості зараз, але, звичайно, ми хотіли б бачити швидку реалізацію реформ", - сказав голова МЗС Словаччини.

Нагадаємо, український міністр закордонних справ Павло Клімкін перебуває в Бельгії із дводенним візитом. Голова МЗС зустрінеться з віце-президентом Єврокомісії з питань Енергетичного союзу Марошем Шевчовичем і проведе двосторонні зустрічі з окремими главами зовнішньополітичних відомств країн ЄС.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram