ГоловнаПолітика

Семерак назвав джерела нової програми уряду

Депутат побачив єдність Ради, Кабміну та Порошенка

Семерак назвав джерела нової програми уряду
Фото: www.dyvys.in

Верховна Рада, ухваливши програму дій Кабміну, продемонструвала єдність із урядом і президентом України. Таку думку висловив колишній міністр Кабміну, а нині депутат парламенту Остап Семерак, повідомляє прес-служба "Народного фронту".

"Сьогодні це політичне рішення. Представники коаліції, які дали своїх представників в уряд і несуть спільну відповідальність за роботу цього уряду, підтримали цю програму і показали єдність у діях уряду, парламенту і президента, які всі повинні разом працювати", - сказав він.

Семерак зазначив, що цей документ створено на базі Угоди про асоціацію з ЄС, коаліційної угоди, меморандуму про співпрацю з МВФ, Світовим банком та Європейським банком реконструкції та розвитку, а також на основі деяких рішень попередніх урядів.

"З абсолютно нового - те, що в програмі немає окремого блоку про європейську інтеграцію - вона наскрізь пронизана євроінтеграційними нормами, які стосуються імплементації європейських зобов'язань та інтеграційної політики, що стала державною політикою", - підкреслив депутат.

Нагадаємо, що за програму уряду проголосували сьогодні 269 депутатів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram