ГоловнаПолітика

Екс-голова МВС Грузії таки буде працювати з Аваковим

Ека Згуладзе приїде в Україну в понеділок

Екс-голова МВС Грузії таки буде працювати з Аваковим
Эка Згуладзе

Колишній міністр МВС Грузії Ека Згуладзе прибуде в Україну 8 грудня, щоб взяти участь у реформі МВС України.

Про це заявив радник міністра внутрішніх справ і народний депутат України від партії "Народний фронт" Антон Геращенко.

"Сьогодні цілий день у соцмережах розганяють нахабну брехню про те, що щойно призначений Верховною Радою Міністр МВС Арсен Аваков відмовляється призначити колишнього Міністра МВС Грузії Еку Згуладзе своїм першим заступником", - написав Геращенко у Facebook.

Геращенко стверджує, що Ека Згуладзе зможе прилетіти в Україну тільки 8 грудня за сімейними обставинами, після чого зустрінеться з Арсеном Аваковим і обговорить порядок взаємодії та питання працевлаштування в МВС.

"Між Арсеном Аваковим і Екою Згуладзе вчора відбулася телефонна розмова, в якій вони намітили спільні плани щодо співпраці. Я особисто знайомий з Екою Згуладзе і впевнений, що вона зі своїм досвідом грузинських реформ суттєво посилить команду Арсена Авакова", -- переконаний Геращенко.

Він також переповів слова Згуладзе про запоруку грузинських реформ: "Вона відповіла просто: "Ми посадили приблизно 1000 корумпованих працівників міліції, близько 300 прокурорів, близько 50 суддів і 7-8 міністрів. Після чого всі зрозуміли що за порушення Закону обов'язково буде покарання", - написав він.

Інформацію про те, що Згуладзе буде призначено заступником міністра внутрішніх справ України, раніше спростовувала прес-служба українського МВС.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram