ГоловнаПолітика

У Міноборони звільнено 50 керівників

Полторак збирається переатестувати весь керівний склад

У Міноборони звільнено 50 керівників
Фото: job-sbu.org

У Міністерстві оборони України за неналежне виконання службових обов'язків звільнили 50 керівників. Про це повідомляє прес-служба відомства.

"За останній період більш як 50 посадових осіб апарату Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних сил України звільнено за неналежне виконання ними службових обов'язків", - сказано в повідомленні.

За словами міністра оборони Степана Полторака, планується провести переатестацію всього керівного складу апарату оборонного відомства.

"Ми позбуваємося тих людей, хто працював неефективно, затягував ухвалення рішень. Щодо дій багатьох із них проводяться перевірки, і це тільки початок. За підсумками року, коли ми чітко зрозуміємо, хто як працював, проведемо переатестацію всього керівного складу. Почнемо з заступників міністра", - сказав Полторак.

У Міноборони триває робота зі створення кадрового резерву із бойових офіцерів і генералів, які зможуть замінити тих посадових осіб, котрі не пройдуть атестацію.

Полторак також розповів, що на базі департаменту кадрової політики Міноборони України формується підрозділ, який готується до роботи на поліграфі. Раніше сам міністр і ще 9 волонтерів пройшли перевірку на поліграфі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram