ГоловнаПолітика

Полторак оголосив позачергову переатестацію в Міноборони

Міністр обурений роботою тендерного департаменту

Полторак оголосив позачергову переатестацію в Міноборони
Фото: Кузьма Джунь

Виконувач обов'язків міністра оборони Степан Полторак заявив, що в оборонному відомстві пройде позачергова переатестація.

Про це він сказав в ефірі телеканалу ICTV.

"Ми проведемо позачергову переатестацію всього керівного складу Міністерства оборони, починаючи від заступника міністра оборони, керівників департаментів, тих людей, які приймають рішення, керівників ЗСУ на ефективність їхньої роботи. Після цього ми приймемо рішення про їхню подальшу роботу і службу", - сказав він.

Полторак заявив про це, коментуючи ситуацію з відстороненням від посади головного військового медика Віталія Андронатія й арештом колишнього директора тендерного департаменту. "Я не розумію, коли департамент закупівель купує світильники в госпіталі, медчастини, тоді як немає чим зупиняти кровотечу, надати першу допомогу", - сказав він.

Нагадаємо, що Андронатія відсторонили з посади 21 листопада за незадовільну організацію медзабезпечення в зоні АТО та процедур закупівель. Того самого дня стало відомо про арешт колишнього директора департаменту закупівель Міноборони, його підозрюють у здачі тендера фіктивному підприємству.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram