>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Маркевич: "Інтер"? Ми нікого не боїмося

В Італії дніпропетровцям не допоможуть Канкава, Стрініч і Зозуля

Маркевич: "Інтер"? Ми нікого не боїмося
Фото: ФК "Днепр"

Сьогодні "Дніпро" в рамках п'ятого туру групового турніру ЛЄ зіграє проти "Інтера", який півтора тижні тому очолив Роберто Манчіні. Напередодні матчу Мирон Маркевич заявив, що його команда налаштована показати гарну гру:

"Під керівництвом Манчіні команда провела лише одну гру. За грою з "Міланом" знаю, що вони перейшли на гру у чотири захисники. Серед гравців можна виділити Ковачича, Гуаріна, Ікарді, але боятися нікого не треба. Та й ми готуємося до зустрічі з командою "Інтер", а не з окремими її футболістами.

Аура "Сан-Сіро"? Пригнічувати - точно ні. Коли під'їжджаєш до такого стадіону, переймаєшся його історією. Зіграти тут - мрія будь-якого футболіста. А як вийде - побачимо після гри. Ми з радістю приїхали в Мілан, і нам хочеться показати гарну гру з такою класною командою. Не можу сказати, що у нас все виходить у чемпіонаті, хоча ми зараз і посідаємо друге місце. Ліга Європи - це окрема розмова. Звичайно, хочеться продемонструвати гарний футбол. Але я думаю, що все для нас вирішиться у грі з "Сент-Етьєном".

Постараємося зіграти на перемогу. Але як би ми тут не зіграли, вирішальною буде остання гра".

Нагадаємо, в активі "Інтера" 8 очок, у "Дніпра", "Сент-Етьєна", "Карабаху" - по 4. В останньому турі "Дніпро" прийме "Сент-Етьєн".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram