ГоловнаПолітика

Київрада збирається виділити землю біля АП доньці бізнес-партнера Порошенка

На ділянці є триповерховий покинутий флігель

Київська міськрада має намір виділити 4,5 сотки землі в центрі Києва на Лютеранській вулиці, 19-Б Олександрі Мартиновській, доньці колишнього нардепа Валерія Мартиновського. Про це пише "Інсайдер" із посиланням на проект рішення ради.

Фото: theinsider.ua

За даними видання, Мартиновський раніше був бізнес-партнером президента Петра Порошенка у Дніпровському крохмале-патоковому комбінаті. 2001 року в Дніпропетровській області навіть зареєстрували Благодійний фонд Валерія Мартиновського та Петра Порошенка.

Зараз на ділянці по Лютеранській є триповерховий покинутий флігель. "Колись це був житловий будинок, але в ньому багато років ніхто не живе, крім бомжів. Він переходив із рук у руки, кому зараз належить - не знаю. А ось по сусідству дитячий садок, здається - приватний. На всій цій території хотіли побудувати житловий будинок, але місцеві відстояли", - розповіла виданню місцева мешканка.

Нагадаємо, Київрада також планує

виділити Верховній Раді півгектара землі на вулиці Глибочицькій, 79-97. (неподалік від метро "Контрактова площа") під будівництво житла для депутатів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram