ГоловнаПолітика

Порошенко зателефонував "кіборгу" з Донецького аеропорту і подякував за подарунок

Президент подякував бійцям і повідомив, що робота триває

Президент України Петро Порошенко особисто зателефонував командирові роти миколаївської 79-ї окремої аеромобільної бригади - капітану з позивним "Маршал", який уже кілька місяців захищає Донецький аеропорт.

Про це "Маршал" написав у Facebook.

Фото: Василий Головещенко

"Сиджу біля вогнища грію ноги, і тут дзвінок. Беру трубку. Чую: "Привіт, Женю, це Порошенко". Ну і зав'язалася розмова під постріли ворожого "Утьоса". Якось не холодно зовсім стало, був приємно здивований", - повідомив боєць.

"Загалом, Президент сказав спасибі, сказав, що тисне руку всім хлопцям, які у всьому районі працюють. Навіть частини назвав, про які знає і чув на даному етапі роботи в аеропорту. І це не тільки 79-та, а й 93-та, 95-та, 74-та, ПС, ОУН. Подякував за наш подарунок - іграшку, на столі у нього стоїть. Відповів на мої запитання, в міру можливості. Сказав, що робота триває, просто не все можна говорити. Загалом, нормально поговорили", - написав десантник.

Як відомо, "Маршал" відомий інтернет-користувачам своїми висловлюваннями з приводу ситуації в країні. Він часто пише про побут "кіборгів" і публікує в мережі фотографії з Донецького аеропорту.

Раніше речник прес-центру АТО Олексій Дмитрашківський повідомив, що сили АТО не ведуть жодних переговорів з бойовиками з приводу демілітаризації зони Донецького аеропорту і міста Щастя Луганської області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram