ГоловнаПолітика

Новообраний нардеп влаштував погром в кабінеті полтавського мера

Сергій Каплін прийшов у міську адміністрацію з сокирою

Новообраний нардеп влаштував погром в кабінеті полтавського мера
Фото: poltava.pl.ua

Новообраний народний депутат Сергій Каплін сьогодні влаштував показову "люстрацію" полтавського мера Олександра Мамая. Про це повідомляє місцеве видання "Полтавщина".

Каплін прийшов у мерію, щоб представляти інтереси інвесторів будівництва соціального житла у Полтаві. Коли виявилося, що мера Мамая і його заступників немає на місці, депутат зірвав табличку біля дверей, а пізніше і зовсім виламав двері в кабінет мера.

Народний депутат пояснив свої дії тим, що звернення та круглі столи за участю міської влади не набуло ніякої чинності.

"Сьогоднішня акція мала три завдання: захистити права полтавчан, адже міський голова Мамай планує у чотири рази підвищити тарифи на послуги ЖКГ. По-друге, ми хочемо нарешті домогтися, щоб 3 млн грн з бюджету направили на допомогу в зону АТО нашим полтавчанам, які там гинуть. По-третє, разом з громадськістю ми зашкодили афері мера, коли у людей відбирають їх житло, за яке вони вже заплатили", -. сказав Каплін.

Народний депутат заявив, що тепер очікує рішення уряду та в.о. губернатора Полтавської області Олега Пругла з усіх трьох питань.

"Своїми радикальними вчинками я довів Мамаю, що між нами, між громадськістю і ним самим, немає жодних зачинених дверей, жодних перепон. І люди завжди можуть його знайти, де б він не був", - сказав Каплін.

Після заяви нардеп викинув табличку з ім'ям мера у сміттєвий бак і назвав це символічною люстрацією мера.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram