ГоловнаПолітика

Порошенко отримав список міністрів від Яценюка за тиждень до його оприлюднення

У "Народному фронті" не бачать ажіотажу навколо міністерських портфелів

Порошенко отримав список міністрів від Яценюка за тиждень до його оприлюднення
Фото: www.president.gov.ua

Президент Петро Порошенко отримав список кандидатів у міністри, запропонований "Народним фронтом", за тиждень до того, як його 14 листопада оприлюднив прем'єр Арсеній Яценюк.

Тому звинувачувати НФ у поспіху неправильно, заявила представник партії Вікторія Сюмар у фейсбуці.

"Народному фронту" дорікають у тому, що поспішили з пропозиціями міністерських портфелів, зробленими прозоро і публічно. Але за тиждень до того Арсеній Яценюк, який як кандидат у прем'єри згідно з Конституцією має пропонувати склад Кабміну, передав ці пропозиції президенту Порошенку. З іншими партнерами по коаліції теж були доведені ключові позиції. Як інакше дочекатися реакції, коли всі говорять що час не можна витрачати і наполегливо його тягнуть?" - заявила Сюмар.

Вона додала, що, на жаль, міністерські портфелі ажіотажу не викликали. "Йти в уряд ніхто не хоче. А це вже питання того, наскільки ключові політичні сили готові брати на себе відповідальність і володіють кадровим резервом для управління державою. Враховуючи реакцію, з відповідальністю перед українським народом на словах усе значно краще, ніж у справах", - написала Сюмар.

Нагадаємо, що Микола Томенко з Блоку Порошенка заявляв, що оприлюднений список кандидатів не узгодили з учасниками коаліції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram