ГоловнаПолітика

П'ять захисників донецького аеропорту отримали поранення

Колона військової техніки потрапила в засідку

П'ять захисників донецького аеропорту отримали поранення
Донецкий аэропорт, вид сверху
Фото: Аеророзвідка

Під час доставки продовольства і проведення планової ротації особового складу отримали поранення п'ять захисників донецького аеропорту.

Як повідомляє прес-центр антитерористичної операції, бойовики підступно із засідки обстріляли нашу колону військової техніки. Вели вогонь з великокаліберних кулеметів, автоматичних гранатометів і снайперських гвинтівок.

У четвер бойовики 24 рази порушили умови перемир'я - неодноразово обстріляли блокпости в районі Красногорівки, вели вогонь по житлових кварталах цього міста, а також по позиціях сил АТО у Вуглегірську.

Знову бойовики вели вогонь по силах АТО на Дебальцевському плацдармі. Вибухи від мінометних і артилерійських розривів було чутно поблизу населених пунктів Нікішине, Міус, Чорнухине і Золоте.

Напруженою залишається ситуація на трасі Бахмутка, де знаходяться 31, 37-й та інші блокпости та опорні пункти, що забезпечують оборону ділянки "Мінської" лінії розмежування сторін. Там протягом дня бойовики неодноразово вели вогонь по підрозділах із "Градів" та мінометів.

Також під обстрілами опинилися бійці, які виконують завдання у районі Станиці Луганської.

Неподалік Горлівки артилерійські підрозділи сил АТО завдали вогневого удару по скупченню бандитів, які планували атакувати Дзержинськ.

"За підтвердженою інформацією у результаті вогневого нальоту знищено до 10 одиниць озброєння і військової техніки та до 20 бандитів", - резюмували в штабі АТО.

Нагадаємо, в зоні антитерористичної операції за минулу добу загинули четверо українських військових, 19 отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram