ГоловнаПолітика

До окружкому №16 у Вінницькій області везуть два автобуси "тітушок", - кандидат

Для захисту будівлі ОВК збираються місцеві жителі

До окружкому №16 у Вінницькій області везуть два автобуси "тітушок", - кандидат
Юрий Македон
Фото: facebook.com/yura.makedon

У Ямпіль (округ 16 у Вінницькій області) виїхали два автобуси з "тітушками", щоб заблокувати роботу окружної виборчої комісії і не допустити доставки протоколів з результатами виборів у Центральну виборчу комісію.

Про це повідомив кандидат із цього округу Юрій Македон. Для забезпечення порядку його штаб уже звернувся до правоохоронних органів. На місці подій для захисту будівлі ОВК збираються місцеві жителі.

"Понад 60 тисяч жителів округу взяли участь у виборах, зараз усі - від влади до громадських діячів - мають стати на захист результатів волевиявлення громадян, інакше довіра до виборів як таких просто зникне", - цитують Македона "Українські новини".

Нагадаємо, що Вінницький апеляційний адміністративний суд зафіксував перемогу на виборах у 16-му виборчому окрузі самовисуванця Македона, але у системі "Вибори" наразі сказано, що перемагає дійсний депутат Роман Стаднійчук. Для остаточного рішення за цим округом до 00:00 понеділка необхідно доставити протокол з ОВК до ЦВК. У разі, якщо протокол не доставлять, вибори визнають недійсними.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram